OSTABENGTSON

Härligt & härbakat

Härbakat

Skickligt hantverk och genuint intresse

Vi bakar med ambitionen att erbjuda det bästa tänkbara brödet och ständigt utveckla vår bageriverksamhet. Bagarna Fredrik & Tobias skapar varje dag olika genuina bröd och bakverk för alla tillfällen. 

Stenugnsbageri

Riktigt goda bröd med hög kvalitet

Vi arbetar med en mycket liten mängd jäst, 4-5 gram jäst per liter vatten. Kalljäsning tar tid och kräver stor skicklighet hos bagarna – det tar tre dagar att få ett färdigt bröd. Vi jobbar mycket med Ölandsvete som odlas på Bagerhills gård i Lund liksom andra sorters kulturmjöl.

Starta morgonmötet på bästa sätt!

Hämta frukost- och fikabröd i butiken
kl 07.30 – 09.00

Säkra morgonleveransen till kontoret.
Kom in och hämta upp din nybakade beställning i butiken på väg till jobbet.

Ring till butiken: 046 211 40 41

Hos Oss på Ostabengtson!

Ostskola, ostprovningar, säsong och mycket mer!

Montagnolo Affiné

Det är säsongsstart för Mont d’Or, en härlig tvättad ost som härstammar från den östra delen av Frankrike, närmare bestämt Jura.

Läs mer »

Mont d’Or

Det är säsongsstart för Mont d’Or, en härlig tvättad ost som härstammar från den östra delen av Frankrike, närmare bestämt Jura.

Läs mer »