Provningar

 

Eller varför inte Ost & Whiskey… fantasin är det enda som begränsar oss.

Förutom våra traditionella Ost & Vinprovningar som vi har på Grand Hotel i Lund erbjuder vi nu möjligheten att komma hem till dig för en privat provning.

GRAND HOTEL

Provningarna startar klockan 18.00* på Grand Hotel i Lund. Ostmästare Fredrik Bengtson från Ostabengtson och Grands chefssommelier Erik Berne delar med sig avsina kunskaper. Ett antal ostar och viner med tillbehör avnjuts under kvällen. Notera att varje tillfälle har ett begränsat antal platser och måste bokas i förväg via reservations@grandilund.se alternativt 046-280 62 00.

Förköp dina biljetter/presentkort i vår butik, hos Grand Deli eller i Grand Hotels reception, pris 495:-/person.

HEMMA HOS DIG

Våra privata provningar hemma hos dig är det perfekta tillfället att begränsa antal personer och bjuda dina vänner eller familj på en upplevelse utöver det vanliga. Allt från härliga ost & whiskey provningar till kvällar där osten & vinet verkligen gifter sig. För att begränsa smitta av Covid-19 ser vi till att osten transporteras på ett säkert sätt, och skärs upp samt förbereds på plats i ditt eget kök.

Våra ostmästare är erfarna och ser till att en färskvara förblir en färskvara.. hela vägen fram till ditt eget middagsbord.

Välkommen med din förfrågan så skräddarsyr vi ditt ost äventyr tillsammans

046-2114041

butiken@ostabengtson.se