Veckans stjärna bland våra semlor är här – möt vår nötfria goding, Dulce Banan!
En ljuvligt krämig kombination av dulce de leche, banan och len grädde.
Vi bakar med ambitionen att erbjuda det bästa tänkbara brödet och ständigt utveckla vår bageriverksamhet. Bagarna Fredrik & Tobias skapar varje dag olika genuina bröd och bakverk för alla tillfällen.
Vi arbetar med en mycket liten mängd jäst, 4-5 gram jäst per liter vatten. Kalljäsning tar tid och kräver stor skicklighet hos bagarna – det tar tre dagar att få ett färdigt bröd. Vi jobbar mycket med Ölandsvete som odlas på Bagerhills gård i Lund liksom andra sorters kulturmjöl.
Säkra morgonleveransen till kontoret.
Kom in och hämta upp din nybakade beställning i butiken på väg till jobbet.
Ostskola, ostprovningar, säsong och mycket mer!
En ljuvligt krämig kombination av dulce de leche, banan och len grädde.
Det är säsongsstart för Mont d’Or, en härlig tvättad ost som härstammar från den östra delen av Frankrike, närmare bestämt Jura.